Miért előnyös egy komplett hőszigetelő rendszer?

Hőszigetelés

Amikor egy családi házat hőszigeteltet az ember, akkor hamar rájöhet, hogy hőszigetelő anyagból igen sok gyártó kínál különböző konstrukcióban, különféle minőségű és árú termékeket.
Talán kicsit nehéz is eligazodni köztük, hiszen a kedvezőbb ár sokak számára csábító, bár sokszor a jól csengő márkanév fogja meg az embereket.
A hőszigetelés, illetve a dryvit rendszer több komponensből áll, és ezt meg lehet vásárolni akár külön-külön, és egyben, komplett rendszerként is.
Amennyiben külön-külön veszünk meg mindent, akkor lehet, hogy olcsóbban jövünk ki összességében. Egyik gyártó a rendszer egyik komponensét adja olcsóbban, a másik egy másikat, így összességében spórolhatunk egy kicsit.
Azonban fontos tudni, hogy a teljes hőszigetelő rendszer milyen komoly előnyökkel jár!
A hőszigetelő rendszerekre ugyanis egyes gyártók rendszergaranciát kínálnak. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen garanciális jellegű probléma lenne vele, akkor a gyártótól egyértelműen kérhetjük a garanciális kártérítést. Sőt, a rendszergaranciában hosszabb garanciaidőt is kaphatunk bizonyos esetekben! Viszont abban az esetben, ha komponensenként vásárolunk meg egy hőszigetelő rendszert, akkor már esetekben rövidebb a garancia, sőt, lehet, hogy a gyártók egymásra kezdenek majd mutogatni egy garanciális hiba esetén, aminek biztos nem örülnénk.

Megosztás