Digitális ügyintézéssel

Cégkivonat

Egyre több szolgáltatás érhető el ma már az interneten. És itt nem csak arra kell gondolni, hogy hallgathatunk streamelt zenét, vagy pörgethetjük a közösségi oldalakat, hanem arra, hogy hasznos, produktív dolgokat is végezhetünk, amivel időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg magunknak vagy cégünknek.
Egy színházjegy vagy mozijegy online megvásárlásra manapság szinte természetes, hiszen ez is az adott weboldalakon elintézhető. Ugyanígy meg lehet venni az autópálya matricát, vagy épp le lehet kérni egy tulajdoni lapot a Földhivatalból az ügyélkapu segítségével. Sőt, a cégek már hiteles cégkivonatot is letölthetnek, ezért sem kell felkeresni egy közjegyzőt, ott várni, utazgatni miatta, stb.
És persze ott vannak az leginkább ismert és elterjedt szolgáltatások, az online vásárlási lehetőségek. Nem csupán műszaki cikkeket, telefont, TV-t, hanem szinte már mindent vásárolhatunk így. Cipőt, ruhát, élelmiszert vagy akár építőanyagot.
Szóval mielőtt útra kelnél, hogy valamit elintézz, mindenképp érdemes rákeresni arra a dologra az interneten, hátha online elintézhető egyszerűen, gyorsan, és még olcsóbban is.

Megosztás